Duurzaam gezond en regionaal Zuid-Holland -24 april-

Gezonde korte ketens van boer naar bord.

 

 

Meer dan 30 regionale agri - food ondernemers in de regio Zuid Holland zijn gestart met het programma ‘Gezonde Korte Ketens’. Gepassioneerde telers, boeren en kwekers met prachtige bedrijven die graag hun verse streekproducten via korte ketens naar zorgorganisaties, bedrijven en horeca willen brengen. Daarmee willen ze een bijdrage leveren aan gezond, vers en duurzaam eten voor ouderen, patiënten, cliënten, personeel en bezoekers van bedrijven om samen de regio gezond en vitaal te houden. Het aanbod varieert van verassende aardappelvariaties, Hollandse koolsoorten, verse kruiden, frisse appels, toffe peren, streeksappen, dagverse zuivel, boerenkaas, aaibare eieren, biologische groenten- en fruitboxen,  weide rundvlees,  gezondheidsproducten, vitaliteitsconcepten, werkfruit, groente abonnementen, verwenproducten, cadeau-streekpakketten t/m boerderijarrangementen.

 

Op woensdag 24 april 2018 van 12.00 tot 17.30 uur is hét moment dat genodigden persoonlijk kennis kunnen maken met de telers, kwekers en boeren uit de regio Zuid Holland. Hiervoor organiseert Diverzio en Rabobank Het Haringvliet een bijeenkomst waar de agri-food ondernemers zich presenteren aan een panel van 15 tot 20 geïnteresseerde zorgorganisaties, bedrijven en afnemers.

Naast individueel kennis maken is er via een pitch de gelegenheid voor de ondernemers om plannen en producten te presenteren. Om te ruiken, proeven en te voelen. Smakelijke en zakelijke kruisbestuiving in optima forma.

Genodigden ontvangen tijdens de bijeenkomst een Almanak met een overzicht van regionale telers, boeren en ondernemers. Door het panel wordt aan het einde van de bijeenkomst de winnaar van de ‘Gezonde Korte keten Award’  bekend gemaakt.

Lees meer in de uitnodiging

 

Laat ons voor 12 april a.s. even weten wie er namens uw organisatie plaats neemt in het panel.

De aanmelding kunt u doen via deze online link   

Tevens mag u vooraf via deze online link specifieke wensen en interesse laten weten.

Voor meer informatie of vragen kunt contact opnemen met Jolette Slagter of Koen Nouws Keij via info@diverzio.nl of 024-820 02 80.

 

Datum: Dinsdag 24 april 2018

Tijdstip: van 12.00 tot 17.30 uur 

Inclusief streeklunch, pitch ondernemers, uitreiking Award, streekmarkt en proeverijen

Locatie

Rabobank Het Haringvliet

Reedijk 8

3274  KE  Heinenoord

 

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Diverzio en Rabobank Het Haringvliet